Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Το ηλιακό μας σύστημα



Στο μάθημα της Γεωγραφίας τα παδιά της ΣΤ τάξης είδανε μια πολύ ωραία παρουσίαση για το ηλιακό σύστημα.Στα παιδιά άρεσε πολύ το τραγούδι που συνοδεύει τους πλανήτες.Ελπίζουμε να διασκεδάσετε και εσείς με την παρουσίαση.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Hμέρα και νύχτα

Τα παιδιά της Στ τάξης στο μάθημα της Γεωγραφίας μάθαμε τον λόγο που υπάρχει η μέρα και η νύχτα. Με τις ομάδες μας φτιάξαμε μακέτες που εξηγούν το φαινόμενο. Το διασκεδάσαμε αφάνταστα

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Καλλιρόη 2012 e Twinning


Τα σχολεία ξεκίνησαν μετά από αρκετές μέρες ξεγνοιασιάς.Εμείς όμως τα παιδιά του Χρυσοχωρίου μαζί με τον Αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά είχαμε και τις προετοιμασίες για το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διοργανώνει ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος κάθε χρόνο από τις 9 μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου.Οι εκδηλώσεις γίνονται επειδή πανηγυρίζει η ενορία μας στις 14 Σεπτεμβρίου ημέρα της Ανυψώσεως του Τιμίου Σταυρού.Στο φεστιβάλ ξεδιπλώσαμε τα ταλέντα μας ,χορέψαμε ,παίξαμε τραγουδήσαμε.

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΓΙΑΣΜΟΣ



 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά σας περιμένουμε στην τελετή του Αγιασμού του σχολείου μας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9.30 π.μ.  με αφορμή  την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2012-2013.

Με τιμή

Ο Διευθυντής του Σχολείου

                                              Σουσαμλής Φώτιος