ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το etwinning έργο "Καλειδοσκόπιο του Πολιτισμού 0.2"Ευρωπαϊκό Βραβείο "Μevlana" στην κατηγορία της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης για το etwinning έργο Καλειδοσκόπιο του Πολιτισμού.Η βράβευση έγινε στις Βρυξέλλες στις 8 Απριλίου 2014.
2ο Εθνικό Βραβείο στη κατηγορία Νηπιαγωγείου Δημοτικού για το etwinning έργο "Το καλειδοσκόπιο του πολιτισμού".Η βράβευση έγινε στις 21 Δεκεμβρίου  2913 στο Υπουργείο Παιδείας.

Ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας για το e twinning έργο:" Το καλειδοσκόπιο του πολιτισμού."

Ετικέτα Ποιότητας για e Twinning έργο "Young time travelers in history"

Ετικέτα Ποιότητας για το ευρωπαϊκό έργο στο e Twinning "Young time travelers in history" κατάφεραν να κατακτήσουν τα παιδιά της περσινής και φετινής Έκτης τάξης που ασχολήθηκαν και δούλεψαν με πολύ διάθεση ψάχνοντας το παρελθόν του Χρυσοχωρίου και των οικογενειών τους. Υπεύθυνη δασκάλα η κ.Κατσάνη Αγγελική.Θερμά συγχαρητήρια παιδιά.

Ετικέτα Ποιότητας για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Καλειδοσκόπιο του πολιτισμού

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει η ΣΤ τάξη του σχολείου μας "Το καλειδοσκόπιο του πολιτισμού" βραβεύτηκε με την Ετικέτα Ποιότητας.Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο πρόγραμμα και από το Σεπτέμβριο δούλεψαν πολλές ώρες με μεγάλη διάθεση προσπαθώντας να αναδείξουν τον πολιτισμό της χώρας μας.Ένα μεγάλο μπράβο και στη δασκάλα της τάξης τηνκ.Αγγελική Κατσάνη για την εμπνευσμένη δουλειά.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε  από τις 24/05 έκθεση με έργα μαθητών από όλη την Ελλάδα. Η έκθεση είχε
σαν θέμα την παρουσίαση έργων τέχνης από ανακυκλώσιμα υλικά. Τα έργα που παρουσιάζονται διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τέχνης "Δημιουργώ εκ του μηδενός" ο οποίος είχε σαν στόχο να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές σε θέματα καλλιτεχνικής δημιουργίας, προστασίας του περιβάλλοντος, ανακύκλωσης κ.α. Στην έκθεση συμμετείχε  το σχολείο μας το οποίο διακρίθηκε ως ένα από τα πέντε καλύτερα έργα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου